Αυξήστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας κατασκευάζοντας ένα BLOG
 

Η δημιουργία ενός blog αυξάνει τους επισκέπτες μίας ιστοσελίδας, αυτό σημαίνει ότι θα ανέβει και η δημοτικότητα αλλά και οι πωλήσεις της επιχείρησης σας.       

Εννοείται ότι θα πρέπει να ξεκινήσετε με την κατασκευή μίας ιστοσελίδας και έπειτα μέσα στην ιστοσελίδα σας θα δημιουργηθεί και μια κατηγορία blog.

Αναπτύξτε τις σχέσεις με τους πελάτες σας δημιουργώντας ένα blog που θα μπορούν να σας γράφουν και να τους δίνετε συμβουλές για το αντικείμενο της επιχείρησης σας.

Social Media Connecting Blog Communication Content Concept
Untitled-design--26-
 

Με την κατασκευή ενός blog αυξάνεται η υπόληψή σας στο κοινό και γιατί όχι? Να ζητήσουν από κάποιον που γνωρίζει καλά, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα του.

Εμείς στην HellasOne γνωρίζουμε τις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης και μέσα από μελέτες που κάνουμε για τον κάθε ένα ξεχωριστά κατασκευάζουμε το κατάλληλο blog που θα φέρει το κοινό πιο κοντά σας.

 

Η κατασκευή ενός blog σας φέρνει κοντά στο κοινό σας, κατασκευάζοντας ένα blog μπορείτε να βγάλετε χρήματα, αυτό θέλει επιμονή, χρόνο και δουλειά αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει, υπάρχουν blog που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης και είναι επικερδή.

Ελάτε να δημιουργήσουμε ένα blog με τις κατάλληλες προοπτικές για τη δική σας ιστοσελίδα που θα σας φτάσει στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.

Γιατί να δημιουργήσω blog στην ιστοσελίδα μου;
 

Γιατί να δημιουργήσω blog στην ιστοσελίδα μου;

Αποτελεί χώρο για προσωπική έκφραση.

 Οργανώστε τις απόψεις και τις ιδέες σας και επιτρέψτε στη φωνή σας να ακουστεί μέσω της δημιουργίας προσωπικού ιστολογίου (blog).

Μπορεί τα πρώτα ιστολόγια να είχαν τη μορφή στήλης περιοδικού ή εφημερίδας, πλέον όμως αποτελούν ολόκληρα brand. Αισθητική, οργάνωση, περιεχόμενο, προώθηση, τα πάντα φέρουν τη δική σας προσωπική σφραγίδα. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σας. Διοχετεύστε τη δημιουργικότητά σας σε αυτά που σας γεμίζουν. 

Έχοντας το προσωπικό σας ιστολόγιο, σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες και την αισθητική σας, θα μπορείτε να δημοσιεύετε ό,τι σας εμπνέει και σας γεμίζει με πάθος· είτε πρόκειται για την προστασία του περιβάλλοντος, για μόδα, για πολιτική, είτε για video game, για φοιτητική ζωή, υπάρχει ένα κοινό για σας που περιμένει να σας μάθει. Υπολογίζεται ότι το 77% του πληθυσμού διαβάζει συχνά blogs online.

Επικοινωνώ με άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα και γνώσεις.

 

Το πεδίο των σχολίων του ιστολογίου σας, θα σας δώσει την ευκαιρία για προσωπική εξέλιξη. Εσείς θα έχετε εκθέσει την οπτική σας. Ήρθε η σειρά της κριτικής και του διαλόγου. Κάποιοι θα συμφωνήσουν μαζί σας, κάποιοι θα διαφωνήσουν και θα ασκήσουν επικοδομητική κριτική, άλλοι θα ειναι troll, άλλοι θα σας εκθειάσουν. Όπως και να έχει, θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνησετε με άτομα που ασχολούνται με τον χώρο που σας ενδιαφέρει, να βελτιωθείτε αφού συλλογιστείτε κάποιες απόψεις και συνδιαλαγείτε με τους αναγνώστες σας.

     Το μεγαλύτερο μέρος της θετικής και αρνητικής κριτικης, όμως, θα λάβει χώρα στα social media. Εκτός απο το blog σας, θα διατηρείται προφίλ σε έναν αριθμό πλατφορμών όπως Instagram, twitter και tiktok, με σκοπό την εξάπλωση του brand σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας το να διασκεδάσει μέσα από αυτα. Δημιουργήστε memes, αστειευτείτε, κάντε livestreams για να γνωρίσετε καλύτερα το κοινό σας. Το σοβαρό και αψεγάδιαστο προφίλ του επαγγελματία δεν είναι απαραίτητο εδώ.    

δημιουργία-blog
 

Η HELLAS ONE θα σας βοηθήσει με την αισθητική και τη λειτουργικά αποτελεσματική κατασκευή του blog σας, καθώς και με την επισκεψιμότητά της, φροντίζοντας να είναι φιλική προς SEO -σε τεχνικά κυρίως, δηλαδή, θέματα. Η επιτυχία, όμως, εξαρτάται απο εσάς.

 Μια ποιοτικά φτιαγμένη πλατφόρμα με συχνά post, πλούσια σε περιεχόμενο και ενα πιστό αναγνωστικό κοινό που αλληλεπιδρά με εσάς, θα προσελκύσει εταιρείες με την επιθυμία να διαφημιστούν σε αυτήν. Φυσικά, αν το blog σας είναι σχετικό με την επιχείρηση σας, θα αποτελεί από μόνο του διαφήμιση για αυτήν. Παράλληλα, εφόσον και το ίδιο το ιστολόγιό σας ειναι ένα brand, θα μπορείτε να διαγημίζετε και να πουλάτε και δικά σας προϊόντα (merch). Μπλουζάκια, κούπες, tote τσάντες, ακόμα και βιβλία, των αγαπημένων μας bloggers / influencers έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Hard–core fans συγκεκριμένων brand μάλιστα, ξοδεύουν αστρονομικά ποσά σε προϊόντα και διαγωνίζονται για το ποιός έχει τα περισσότερα!

 Ανάλογα με το περιεχόμενο του blog σας και το επίπεδο των γνώσεων και δεξιοτητων σας, μπορείτε να διοργανώσετε επιμορφωτικά διαδικτυακά σεμινάρια. Αυτά θα μπορούσαν να έχουν διαλεκτική μορφή και να λάβουν χώρα σε μια πλατφόρμα όπως το zoom, ενισχύοντας έτσι τους δεσμούς με το κοινό σας σας ή να είναι λόγοι, όπως αυτοί που βλέπουμε στα διάφορα ted talk.

 Προσοχή: Μην έχετε ως μοναδικό στόχο την παραγωγή κέρδους, καθώς αυτό δε θα έρθει αμέσως. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει το blog σας η απολειστική εργασία σας, είναι το μεράκι και ο κόπος που θα έχετε ήδη δείξει για ένα διάστημα, η συχνή δημοσίευση, η όρεξη για εκπαίδευση και η αλληλεπίδραση με τους αναγνώστες σας.   

Δημιούργησε ένα blog που θα σε φέρει πιο κοντά στο κοινό σου.