Συχνές ερωτήσεις για την κατασκευή ιστοσελίδων

 

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι πλέον απαραίτητη για την επιχείρηση σας καθώς θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα προϊόντα/υπηρεσίες σας. Η κατασκευή ιστοσελίδας γίνετε με βάση την αισθητική που επιθυμείτε και βήμα βήμα σας κατευθύνουμε στην ολοκλήρωση της.

Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση μιας ιστοσελίδας είναι περίπου 30 ημέρες, κάθε ιστοσελίδα είναι ένα μοναδικό project  για αυτό και εμείς δίνουμε την μέγιστη προσοχή μας σε κάθε project ξεχωριστά.

Θα αναλάβουμε εμείς την πλήρες εκπαίδευση και ενημέρωση σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας σας. Η εκπαίδευση μπορεί να γίνει είτε από απόσταση είτε δια ζώσης.

Μόλις τελειώσουμε με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, οι υπηρεσίες μα σαφώς και δεν σταματάνε εκεί, παρέχουμε υποστήριξη και διαχείριση σε οτιδήποτε προκύψει με σκοπό την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Προκειμένου μια ιστοσελίδα να είναι αποδοτική θα πρέπει αρχικά να εντυπωσιάζει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή, θα πρέπει να λειτουργεί με γρήγορη ταχύτητα και να έχει πρωτότυπο περιεχόμενο. Τέλος θα πρέπει να είναι ασφαλής και να το δείχνει.

 

Η προβολή στο διαδίκτυο πλέον είναι κάτι που επιβάλετε για κάθε επιχείρηση, εμείς φροντίζουμε για την ιστοσελίδα σας να έχει μια μέγιστη απόδοση και φυσικά να δημιουργήσουμε ένα σωστό brand με σωστή προβολή στον κόσμο του ίντερνετ.

Εάν δεν σας έχουν καλύψει οι παραπάνω απαντήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.