Κατασκευή e-shop με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων σας σε οικονομικές τιμές

Με την δημιουργία ενός e-shop δίνετε την δυνατότητα στο κατάστημα σας να αυξήσει τα κέρδη του αλλά και να εξελιχθεί σε κάτι πιο αξιόπιστο για τους ήδη υπάρχων αλλά και μελλοντικούς σας πελάτες.

Κατασκευή ενός e-shop

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την επιχείρηση σας. Στην εταιρία μας δημιουργούμε projects που θα έχουν θετικά αποτελέσματα για εσάς και την επιχείρηση σας. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε για εσάς ένα σύγχρονο και λειτουργικό e-shop και σε συνδυασμό με την αισθητική που επιθυμείτε να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα.
Στην εταιρεία μας δημιουργούμε e-shop με WooCommerce και opencart εύκολα και γρήγορα. Τα δυο αυτά λογισμικά μπορούν να δώσουν ότι χρειαστείτε για την προβολή σας στο διαδίκτυο, είναι τα πιο δημοφιλή και δεν απαιτούν περιττή δουλειά από εσάς. Επίσης εξασφαλίζουμε για το e-shop σας ένα Responsive Design σε όλες τις διαστάσεις οθονών (tablet, κινητά κ.α) για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη.

Κατασκευή e-shop με WordPress

Δημιουργήστε μαζί μας εύκολα και γρήγορα το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα με WordPress. Παρέχει πολλές δυνατότητες και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα e-shop όπως εσείς το έχετε φανταστεί χωρίς περιορισμούς. Θα πρέπει να τηρεί κάποιες βασικές προϋποθέσεις ώστε να είναι ανταγωνιστικό και να σας φέρει κέρδος, στην εταιρεία μας γνωρίζουμε τον τρόπο αρκεί να μας εμπιστευτείτε.

Υψηλή ταχύτητα ανταπόκρισης του eshop κατά την πλοήγηση

Η ταχύτητα φόρτωσης του e-shop είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα καθώς συμβάλει και στην καλύτερη εμπειρία του πελάτη καθώς θα πραγματοποίηση την αναζήτηση και την αγορά ενός προϊόντος γρήγορα και εύκολα χωρίς να χρειαστεί να περιμένει να φορτώσει η σελίδα και με τελικό αποτέλεσμα να αναζητά μια καινούργια για της αγορές του, αλλά έχει και σημαντικό ρόλο και για την google.

Σύνδεση με Skroutz και Bestprice

Είναι πολύ σημαντικό η επιχείρηση σας να βρίσκεται και σε άλλες πλατφόρμες πέρα από την δική σας, με σκοπό την μεγαλύτερη προβολή της. Οι δυο αυτές πλατφόρμες έχουν κάποια βασικά βήματα ώστε να βάλετε τα προϊόντα σας στην πλατφόρμα τους, εμείς είμαστε εδώ ώστε να γίνει η διασύνδεση σωστά και τα προϊόντα σας να έχουν μια σωστή παρουσία.

Σύνδεση με Social Media

Για ακόμα μεγαλύτερη προβολή και αναγνωσιμότητα προτείνουμε να συνδέσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τα Social Media, καθώς στην εποχή μας ίσως είναι και τα πιο ισχυρά μέσα διαφήμισης. Εκατομμύρια χρήστες πραγματοποιούν αγορές που έχουν δει πρώτα μια αντίστοιχη διαφήμιση μέσω τον Sosial Media.

Κατασκευή e-shop και χαρακτηριστικά

• Μοναδικός σχεδιασμός Eshop
• Διαφημιστικά banner HomePage
• Responsive Design σε όλες τις διαστάσεις οθονών (tablet, κινητά κ.α)
• Ευχάριστη εμφάνιση των μενού έτσι ώστε να κατευθύνουμε γρήγορα και εύκολα τον επισκέπτη-πελάτη ώστε να βρει το προϊόν που επιθυμεί να αγοράσει.
• Καλάθι Αγορών
• Υψηλή ταχύτητα ανταπόκρισης του eshop κατά την πλοήγηση
• Αναλυτική παρουσίαση κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας με κατηγορία, υποκατηγορία, κωδικό, εταιρία, περιγραφή και τιμή
• Σύνδεση με Sosial Media
• Φιλικό στo μηχανισμό αναζήτησης της Google

Εισέλθετε στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου και δείτε τα κέρδη της επιχείρησής σας να φτάνουν στα ύψη !

Με το λιτό, εύχρηστο και καλαίσθητο design που προσφέρουμε, θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον του καταναλωτή και θα του δώσετε τη δυνατότητα να απολαύσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας απο την άνεση του σπιτιού του, με εγγυημένη την ασφάλεια των στοιχείων και των συναλλαγών του. Στο πλευρό της ομάδα προγραμματιστών της Hellas One, η οποία θα διοχετεύσει την πολυετή εμπειρία και τη γνώση της και θα εργαστεί σκληρά για την αποτελεσματική ανάδειξή του, το eshop σας θα  φτάσει άμεσα ‘στα χέρια’ του αγοραστικού σας κοινού και πάρει τη θέση που του αξίζει σε πλατφόρμες όπως το skroutz, τη μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοροπωλήσεων στην Ελλάδα.

Μην αφήσετε τη ραγδαία ανάπτυξη της ηλεκτρονικής αγοράς ανεκμετάλλευτη. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και επιτρέψτε στην επιχείρησή σας να ακμάσει με μειωμένα τα λειτουργικά έξοδα!

Back to Top