Η εταιρεία μας εκτός απο το να κατασκευάσει για εσάς την ιδανική ιστοσελίδα ή e-shop, μπορεί επίσης να γίνει το σπίτι που θα τα φιλοξενήσει.
Αναλαμβάνουμε εμείς το λειτουργικό κομμάτι και φροντίζουμε για οτιδήποτε προκύψει, εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα καθώς η εταιρία μας έχει πολυετή εμπειρία στην φιλοξενία ιστοσελίδων. Παρέχουμε ασφάλεια, πιστοποιητικά SSL και ταχύτητα. Το πακέτο φιλοξενίας σας θα είναι και ανάλογα με της ανάγκες που θα πρέπει να καλύψουμε καθώς άλλες ανάγκες έχει η υποστήριξη ενός e-shop και άλλες μια ιστοσελίδα.  Φροντίζουμε για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη, σκοπός μας είναι όσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας να μένουν ευχαριστημένοι και να θέλουν να ξανά επισκεφτούν την ιστοσελίδα  σας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Θέλουμε να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης, σκοπός μας είναι να σχεδιάζουμε μοναδίκα projects και να προβάλλεται η καλύτερη εικόνα της επιχείρησης σας προς τα έξω.  Το προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο για να δώσει λύσεις και να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Στηρίξτε την ιστοσελίδα σας με το ασφαλές και σταθερό δίκτυο των servers μας.

     Στην Hellas One γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η σωστή προβολή του site σας στο διαδίκτυο και, για αυτό, συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους και υπερσύγχρονους servers που θα σας απαλλάξουν από περιττές καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες. Επιλέγοντάς μας θα κερδίσετε:

  • Το μέγιστο δυνατό χρόνο ανταπόκρισης, για να μη χάνεται στιγμή ανάμεσα σε εσάς και στους πελάτες σας. Είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας, που αν δε μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ταχύτητα των servers μας, σας επιστρέφουμε άμεσα -εντός 15 ημερών- τα χρήματά σας.
  • Τεχνική υποστήριξη για ό,τι πρόβλημα ή απορία προκύψει. Στείλτε μας ένα email και αφήστε την επίλυσή τους στην έμπειρη ομάδα μας.
  • Ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας, απόλυτα εναρμονισμένες με το domain της WordPress.
  • Εύκολο και ευέλικτο back up. Έχοντας ως γνώμονα την ευχρηστία, προσφέρουμε back up εύκολα διαχειρίσιμο για να καλύπτει τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.
  • Χαμηλό κόστος. Γνωρίζουμε ότι το στήσιμο μιας ιστοσελίδας είναι επένδυση, και για αυτό εξασφαλίζουμε για εσάς προσιτές τιμές χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της υπηρεσίας.
Back to Top