Η ιστοσελίδα για να έχει απήχηση στο κοινό που επιθυμείτε πρέπει να λειτουργεί πάντα σωστά να είναι ενημερωμένη και κυρίως χωρίς σφάλματα αλλά και αργή ανταπόκριση καθώς έτσι προβάλει μια αρνητική εικόνα όχι μόνο στον πιθανό επισκέπτη αλλά και στις μηχανές αναζήτησης.
 

Μια δυναμική ιστοσελίδα σίγουρα χρειάζεται και μια δυναμική υποστήριξη, η ομάδα μας κατανοεί πλήρως τις ανάγκες που έχει μια ιστοσελίδα, όπως είναι η αναβάθμιση, η τακτική ενημέρωση σε σχέση με τις απαιτήσεις τις αγοράς καθώς και η συντήρηση του περιεχομένου. Είναι πολύ σημαντικό για το seo της ιστοσελίδας σας να έχετε ένα περιεχόμενο το οποίο θα είναι χρήσιμο και αυθεντικό. 

coding-man-1
Συντήρηση ιστοσελίδων
 
  1. Υποστήριξη σε οποιοδήποτε σφάλμα προκύψει: οι τεχνικοί μας είναι άμεσα διαθέσιμοι για να ανταποκριθούν σε οτιδήποτε προκύψει
  1. Έλεγχος για καλή λειτουργία: πραγματοποιείται τακτικός έλεγχος με σκοπό την ομαλή λειτουργία μιας ιστοσελίδας
  1. Αντίγραφα ασφάλειας: Σας παρέχουμε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας διότι σε περίπτωση σφάλματος θα μπορούμε να επαναφέρουμε αμέσως μια ιστοσελίδα.
  1. Διαχείριση περιεχομένου: Ενημερώνουμε και ανανεώνουμε το περιεχόμενο σας για να είναι πάντα επίκαιρο.
κατασκευή-ιστοσελίδων-683x1024 (1)
 

Εάν θέλετε η ιστοσελίδα σας να έχει μια ανοδική πορεία στα social media, τότε θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε περιεχόμενο. Ένας παράγοντας για την πετυχημένη διαφήμιση είναι να υπάρχει περιεχόμενο αλλιώς η διαφήμιση γίνετε στατική και δεν έχει ανοδική πορεία.

Οικονομική υποστήριξη ιστοσελίδων   

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε ένα business plan για την επιχείρηση σας. Η επιτυχία της ιστοσελίδας σας θα βασιστεί σε μια στρατηγική μάρκετινγκ που θα δημιουργήσει η εταιρία μας για εσάς και θα έχει σίγουρα θετικά αποτελέσματα. Με ανανεωμένο περιεχόμενο και με έγκυρες πληροφορίες η ιστοσελίδα σας θα γίνει πρώτη στην αναζήτηση.

 

Η εταιρεία μας δεν επαναπαύεται στην κατασκευή και φιλοξενία τη ιστοσελίδας σας. Βεβαιωνόμαστε για την άριστη λειτουργία της καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας με την αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη που σας παρέχουμε. Είτε πρόκειται για επίλυση προβλημάτων και επέμβαση έναντι κακόβουλων επιθέσεων είτε για αναβάθμιση με σκοπό την προσαρμογή σας στις νέες τάσεις, η ομάδα μας διαθέτει την πολυετή εμπειρία στο πεδίο της παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών και ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις προκειμένου να έχετε συνεχώς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυξήστε την παραγωγικότητα της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και απολαύστε μια ασφαλή και ομαλή παρουσία στο διαδίκτυο, με την υπογραφή της Hellas One.

Γιατί είναι απαραίτητη η υποστήριξη ιστοσελίδων;
 
• Αμεση επίλυση τυχόν σφαλμάτων
• Συνεχής υποστήριξη
• Ανανέωση και ενημέρωση υλικού
• Βελτίωση λειτουργιών