Συνεργαστείτε σήμερα με την Hellas One για το e-mail marketing της ιστοσελίδας ή του e-shop σας, μια απο τις πιο δοκιμασμένες και πετυχημένες συνταγές για online προώθηση προϊόντων υπηρεσιών.

 

Επιστρατεύουμε τους αλγορίθμους μας, βρίσκουμε πιθανούς πελάτες για εσάς και με προσεγμένα ενημερωτικά email φροντίζουμε να τους τραβήξουμε την προσοχή. Παράλληλα, ενημερώνουμε τους πιστούς σας πελάτες για ό,τι νεότερο συμβαίνει στην επιχείρησή σας (newsletters). Αν διατηρείτε blog, ένα ακόμα βασικό εργαλείο μια ισχυρή διαδικτυακή παρουία, τους αποστέλλουμε τις νέες αναρτήσεις για να μη χάνουν ούτε στιγμή την επαφή με εσας.

Από τον Gary Thuerk, που έστειλε το πρώτο μαζικό εμπορικό email, μέχρι τις πιο δημοφιλείς σύγχρονες επιχειρήσεις, το email marketing αποτελεί απαραίτητο όπλο για την γνωστοποίηση μιας επιχείρησης και την ισχυροποίηση των σχέσεων με τους ήδη υπάρχοντες καταναλωτές. Τώρα, χάρη στην Hellas One και στις υπηρεσίες που προσφέρει, γίνεται και πιο εύκολο και προσιτό. Μην αφήσετε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

 

Δημιουργήστε  καμπάνιες e-mail marketing για να ενημερώνετε τους πελάτες σας για προσφορές και νέες αφίξεις.

 

 Το e-mail marketing , είναι ένας γρήγορος τρόπος για να υπενθυμίσεις μία προσφορά ή να παρουσιάσεις μία καινούργια.Η Hellas One δημιουργεί πρωτότυπες διαφημίσεις που δεν κουράζουν τους αναγνώστες έτσι ώστε το email marketing να γίνεται σωστά και να αυξάνει την επισκεψιμότητα της εκάστοτε ιστοσελίδας.

 


Με την σωστή στρατηγική το e-mail marketing θα σας αυξήσει τις πωλήσεις


Back to Top