Αναβαθμίστε την επιχείρηση σας με την κατασκευή μιας ιστοσελίδας.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ.

Η κατασκευή μίας ιστοσελίδας σας δίνει την δυνατότητα για επέκταση της επιχείρησης σας και την αύξηση των πελατών και των κερδών. Μέσα σε περίοδο δέκα ημερών σας παρουσιάζουμε ένα prototype (ένα δείγμα πιθανής ιστοσελίδας) για το πώς θα είναι η εμφάνιση και κατόπιν προχωράμε στην ολοκλήρωση της κατασκευής της .

Ανάλογα με τους στόχους της επιχείρησης σας γίνεται μελέτη πάνω σε νέες τεχνολογίες ούτως ώστε η ιστοσελίδα να προσαρμόζεται ακριβώς στις δικές σας ανάγκες. Μετά την έγκριση σας ολοκληρώνουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και ανεβαίνει στο Web με το δικό σας προσωπικό domain name το οποίο και φιλοξενείται στους καλύτερους Server.

Είναι γεγονός πως η τεχνολογία μας φέρνει ολοένα και πιο κοντά και ταυτόχρονα αυξάνει τις απαιτήσεις της αγοράς και της ανταγωνιστικότητας. Η εξέλιξη αυτή λοιπόν  μας ωθεί όλο και περισσότερο στην δημιουργία ενός διαδικτυακού προφίλ για την επιχείρηση μας, η οποία θα είναι σε θέση να αναδείξει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι σε θέση να προσφέρει η κάθε υπηρεσία.  Συνεπώς η εικόνα του προφίλ είναι το άλφα και το ωμέγα για την προσέλκυση πελατών.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας είναι μία μοναδική δημιουργία όπως και κάθε άλλη κατασκευή μας. Διαμορφώνουμε ιστοσελίδες εντυπωσιακές και ελκυστικές προς τον επισκέπτη ούτως ώστε να επιθυμεί να αγοράσει κανείς κάποιο από τα προϊόντα σας ή να διαλέξει κάποιες από τις προσφερόμενες υπηρεσίες σας. Οι ιστοσελίδες δημιουργούνται πάνω σε νέες πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων {WordPress ή Opencart}, ανάλογα με τις ανάγκες τις επιχείρησης ,σας ώστε να είναι προσβάσιμο από όλα τα μέσα {σταθερός υπολογιστής, τάμπλετ, κινητό τηλέφωνο}. Μαζί θα διαλέξουμε το πιο κατάλληλο domein name για την επιχείρηση σας .

1. Το σχεδιασμό του λογότυπου σας, αν δεν υπάρχει.

2. Το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας ως προς την δομή και τις λειτουργίες της.

3. Κατασκευή μιας εντυπωσιακής αρχικής σελίδας.

4. Κατασκευή υπόλοιπων σελίδων που θα πλαισιώσουν την ιστοσελίδα για την ολοκλήρωση της.

5. Το περιεχόμενο να είναι responsive.

6. Υψηλή ταχύτητα κατά την πλοήγηση. 

Κατακτήστε την online ογορά με την βοήθεια της Hellas One.

     Με εμπειρία 10 ετών και συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση σχετικά με τις νέες εξελίξεις στο χώρο του web design και digital marketing, η ομάδα σχεδιαστών και προγραμματιστών μας είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα προκειμένου να εδραιώσετε την επιχείρηση σας στον κυβερνοχώρο και να έρθετε σε άμεση επαφή με τον καταναλωτή. Χρησιμοποιώντας την παγκοσμίας φήμης πλατφόρμα WordPress, υποσχόμαστε να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες και eshop ‘στα μέτρα σας’.
Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας αποτελούν τη διαδικτυακή της βιτρίνα. Μη συμβιβαστείτε με τιποτα λιγότερο από την τελειότητα. Εμπιστευτείτε την Hellas One!

Συχνές ερωτήσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι πλέον απαραίτητη για την επιχείρηση σας καθώς θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα προιόντα/υπηρεσίες σας. Η κατασκευή ιστοσελίδας γίνετε με βάση την αισθητική που επιθυμείτε και βήμα βήμα σας κατευθύνουμε στην ολοκλήρωση της.

Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση μιας ιστοσελίδας είναι περίπου 30 ημέρες, κάθε ιστοσελίδα είναι ένα μοναδικό project  για αυτό και εμείς δίνουμε την μέγιστη προσοχή μας σε κάθε project ξεχωριστά.

Θα αναλάβουμε εμείς την πλήρες εκπαίδευση και ενημέρωση σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας σας. Η εκπαίδευση μπορεί να γίνει είτε απο απόσταση είτε δια ζώσης.

Μόλις τελειώσουμε με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, οι υπηρεσίες μας σαφώς και δε σταματάνε εκεί, παρέχουμε υποστήριξη και διαχείριση σε οτιδήποτε προκύψει με σκοπό την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Προκειμένου μια ιστοσελίδα να είναι αποδοτική θα πρέπει αρχικά να εντυπωσιάζει τον επισκέπτη απί την πρώτη στιγμή, θα πρέπει να λειτουργεί με γρήγορη ταχύτητα και να έχει πρωτότυπο περιεχόμενο. Τέλος θα πρέπει να είναι ασφαλής και να το δείχνει.

Εάν δε σας έχουν καλύψει οι παραπάνω απαντήσεις μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πλεονεκτήματα
Οι υπηρεσίες μας λειτουργούν σε δύο επίπεδα:

  • ο σύγχρονος και εύχρηστος σχεδιασμός ικανοποιεί αισθητικά και προσελκύει πιθανούς πελάτες.
  • η ομάδα μας φροντίζει για εσάς και στο παρασκήνιο. Με την άριστη γνώση μας σε SEO, υποσχόμαστε την ανάδειξη της επιχείρησής σας και στα top αποτελέσματα της google, αλλά και στις διαφημίσεις των social media. Με το 59% του παγκόσμιου πληθυσμού να αποτελεί χρήστες πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, η ισχύς τους ξεπερνάει κάθε δεδομένο και καθιστά την τηλεόραση και τα άλλα παραδοσιακά μέσα επικοινωνίας ανίκανα να αντέξουν μόνα τους τον ανταγωνισμό.

Προσοχή! Μια ιστοσελίδα μη φιλική προς SEO μπορεί να μην αποκλειστεί απο τα αποτελέσματα των πλατφορμών αναζήτησης και να καταδικαστείτε σε διαδικτυακή αφάνεια.

Γιατί χρειάζομαι ιστοσελίδα;

     Τα τελευταία χρόνια, και ιδιώς με τη μία καραντίνα να διαδέχεται την άλλη, το πρότυπο της αγοράς που βασίζεται αποκλειστικά στη φυσική παρουσία πωλητή και καταναλωτή τείνει να εξαληφθεί στην εντέλειά του. Το internet έχει μπει στην καθημερινότητά μας και έχει αλλάξει ριζικά την καταναλωτική συμπεριφορά. Οι αλγόριθμοι των search engines και των social media έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να προτείνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που επιθυμεί ο καταναλωτής πριν καν φορέσει τα παπούτσια του! Οι επιχειρήσεις που δεν έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα βρίσκονται σε δυσχερή θέση και κινδυνεύουν να καταστρέψουν τις προοπτικές τους για εξέλιξη.

Νέες στατιστικές δείχνουν πως οι περισσότεροι που έχουν ιστοσελίδες για να διαφημίζουν το προιόν τους, πετυχαίνουν επαγγελματικά.

 

 

Ας δούμε λοιπόν τι θα κερδίσετε δημιουργώντας μια ιστοσελίδα:

  • Οι πελάτες σας θα έχουν πρόσβαση στα προίόντα και τις υπηρεσίας σας 24/7.
  • Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πως παρουσιάζεται η επιχείρησή σας και να κατανοήσετε το αγοραστικό σας κοινό. Ανεξαρτήτως του αν έχετε διαδικτυακή παρουσία ή όχι, η online ανταλλαγή απόψεων και κριτικής είναι αναπόφευκτη. Με μια ιστοσελίδα, θα αναπτύξετε τη σχέση σας με τους καταναλωτές, θα ηγηθείτε των συζητησέων και θα εξελιχθείτε.
  • Θα διευρύνετε το πελατολόγιό σας και, επομένως, θα μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.
  • Με μια καλά χτισμένη ιστοσελίδα, φιλική προς SEO, θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε έναντι των ανταγωνιστών σας.
  • Θα δημιουργήσετε το δικό σας ισχυρό brand που θα προσελκύσει πιστούς πελάτες.   

Η προβολή στο διαδίκτυο πλέον είναι κάτι που επιβάλετε για κάθε επιχείρηση, εμείς φροντίζουμε για την ιστοσελίδα σας να έχει μια μέγιστη απόδοση και φυσικά να  δημιουργήσουμε ένα σωστό brand με σωστή προβολή στον κόσμο του ίντερνετ.

Back to Top