Αναβαθμίστε την επιχείρηση σας με την κατασκευή μιας ιστοσελίδας.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ.

 

Η κατασκευή μίας ιστοσελίδας σας δίνει την δυνατότητα για επέκταση της επιχείρησης σας και την αύξηση των πελατών και των κερδών. Μέσα σε περίοδο δέκα ημερών σας παρουσιάζουμε ένα prototype (ένα δείγμα πιθανής ιστοσελίδας) για το πώς θα είναι η εμφάνιση και κατόπιν προχωράμε στην ολοκλήρωση της κατασκευής της .

Ανάλογα με τους στόχους της επιχείρησης σας γίνεται μελέτη πάνω σε νέες τεχνολογίες ούτως ώστε η ιστοσελίδα να προσαρμόζεται ακριβώς στις δικές σας ανάγκες. Μετά την έγκριση σας ολοκληρώνουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και ανεβαίνει στο Web με το δικό σας προσωπικό domain name το οποίο και φιλοξενείται στους καλύτερους Server.

Είναι γεγονός πως η τεχνολογία μας φέρνει ολοένα και πιο κοντά και ταυτόχρονα αυξάνει τις απαιτήσεις της αγοράς και της ανταγωνιστικότητας. Η εξέλιξη αυτή λοιπόν  μας ωθεί όλο και περισσότερο στην κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρηση μας, η οποία θα είναι σε θέση να αναδείξει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι σε θέση να προσφέρει η κάθε υπηρεσία.  Συνεπώς η εικόνα του προφίλ είναι το άλφα και το ωμέγα για την προσέλκυση πελατών.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας είναι μία μοναδική δημιουργία όπως και κάθε άλλη κατασκευή μας. Διαμορφώνουμε ιστοσελίδες εντυπωσιακές και ελκυστικές προς τον επισκέπτη ούτως ώστε να επιθυμεί να αγοράσει κανείς κάποιο από τα προϊόντα σας ή να διαλέξει κάποιες από τις προσφερόμενες υπηρεσίες σας. Οι ιστοσελίδες δημιουργούνται πάνω σε νέες πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων {WordPress ή Opencart}, ανάλογα με τις ανάγκες τις επιχείρησης σας ώστε να είναι προσβάσιμες από όλα τα μέσα {σταθερός υπολογιστής, τάμπλετ, κινητό τηλέφωνο}. Μαζί θα διαλέξουμε το πιο κατάλληλο domain name για την επιχείρηση σας .

κατασκευή ιστοσελίδας3

Κατασκευή ιστοσελίδων βήμα βήμα - η διαδικασία που ακολουθούμε:

 
1ο Βημα

Μελετη Ανταγωνισμου

2ο Βημα

Κατανοηση ιδεων τον πελατη

3ο Βημα

Παροθσιαση ιστοσελιδας και δημοσιεθση

Μία ιστοσελίδα περιλαμβάνει
 

1. Το σχεδιασμό του λογότυπου σας, αν δεν υπάρχει.

2. Το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας ως προς την δομή και τις λειτουργίες της.

3. Κατασκευή μιας εντυπωσιακής αρχικής σελίδας.

4. Κατασκευή υπόλοιπων σελίδων που θα πλαισιώσουν την ιστοσελίδα για την ολοκλήρωση της.

5. Το περιεχόμενο να είναι responsive.

6. Υψηλή ταχύτητα κατά την πλοήγηση. 

Κατασκευή responsive ιστοσελίδων με εντυπωσιακό design, γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης και άψογη εμπειρία χρήστη

κατασκευή ιστοσελίδας1

Κατακτήστε την online αγορά με την βοήθεια της Hellas One.

 

Με εμπειρία 10 ετών και συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση σχετικά με τις νέες εξελίξεις στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων και digital marketing, η ομάδα σχεδιαστών και προγραμματιστών μας είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα προκειμένου να εδραιώσετε την επιχείρηση σας στον κυβερνοχώρο και να έρθετε σε άμεση επαφή με τον καταναλωτή. Χρησιμοποιώντας την παγκοσμίας φήμης πλατφόρμα WordPress, υποσχόμαστε να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες και e–shop ‘στα μέτρα σας’.
Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας αποτελούν τη διαδικτυακή της βιτρίνα. Μη συμβιβαστείτε με τιποτα λιγότερο από την τελειότητα. Εμπιστευτείτε την Hellas One!

Συχνές ερωτήσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας

Εάν δε σας έχουν καλύψει οι παραπάνω απαντήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι πλέον απαραίτητη για την επιχείρηση σας καθώς θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα προϊόντα/υπηρεσίες σας. Η κατασκευή ιστοσελίδας γίνεται με βάση την αισθητική που επιθυμείτε και βήμα βήμα σας κατευθύνουμε στην ολοκλήρωση της.

Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση μιας ιστοσελίδας είναι περίπου 30 ημέρες, κάθε ιστοσελίδα είναι ένα μοναδικό project  για αυτό και εμείς δίνουμε την μέγιστη προσοχή μας σε κάθε project ξεχωριστά.

Θα αναλάβουμε εμείς την πλήρες εκπαίδευση και ενημέρωση σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας σας. Η εκπαίδευση μπορεί να γίνει είτε απο απόσταση είτε δια ζώσης.

Μόλις τελειώσουμε με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, οι υπηρεσίες μας σαφώς και δε σταματάνε εκεί, παρέχουμε υποστήριξη και διαχείριση σε οτιδήποτε προκύψει με σκοπό την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Προκειμένου μια ιστοσελίδα να είναι αποδοτική θα πρέπει αρχικά να εντυπωσιάζει τον επισκέπτη απί την πρώτη στιγμή, θα πρέπει να λειτουργεί με γρήγορη ταχύτητα και να έχει πρωτότυπο περιεχόμενο. Τέλος θα πρέπει να είναι ασφαλής και να το δείχνει.

 • Κατασκευή ιστοσελίδας Ξενοδοχείων
 • Κατασκευή ιστοσελίδας φροντιστηρίου
 • Κατασκευή ιστοσελίδας για γιατρούς
 • Κατασκευή ιστοσελίδας για σχολείο
 • Κατασκευή ιστοσελίδας για ενοικιάσεις σκαφών
 • Κατασκευή ιστοσελίδας για όλων των ειδών επιχειρήσεων

Οι υπηρεσίες μας στην κατασκευή ιστοσελίδων λειτουργούν σε δύο επίπεδα:
 
 • ο σύγχρονος και εύχρηστος σχεδιασμός ικανοποιεί αισθητικά και προσελκύει πιθανούς πελάτες.
 • η ομάδα μας φροντίζει για εσάς και στο παρασκήνιο. Με την άριστη γνώση μας σε SEO, υποσχόμαστε την ανάδειξη της επιχείρησής σας και στα top αποτελέσματα της google, αλλά και στις διαφημίσεις των social media. Με το 59% του παγκόσμιου πληθυσμού να αποτελεί χρήστες πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, η ισχύς τους ξεπερνάει κάθε δεδομένο και καθιστά την τηλεόραση και τα άλλα παραδοσιακά μέσα επικοινωνίας ανίκανα να αντέξουν μόνα τους τον ανταγωνισμό.

Προσοχή! Μια ιστοσελίδα μη φιλική προς SEO μπορεί να μην αποκλειστεί απο τα αποτελέσματα των πλατφορμών αναζήτησης και να καταδικαστείτε σε διαδικτυακή αφάνεια.

 

Γιατί χρειάζομαι κατασκευή ιστοσελίδας;

Τα τελευταία χρόνια, και ιδίως με τη μία καραντίνα να διαδέχεται την άλλη, το πρότυπο της αγοράς που βασίζεται αποκλειστικά στη φυσική παρουσία πωλητή και καταναλωτή τείνει να εξαληφθεί στην εντέλειά του. Το internet έχει μπει στην καθημερινότητά μας και έχει αλλάξει ριζικά την καταναλωτική συμπεριφορά. Οι αλγόριθμοι των search engines και των social media έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να προτείνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που επιθυμεί ο καταναλωτής πριν καν φορέσει τα παπούτσια του! Οι επιχειρήσεις που δεν έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα βρίσκονται σε δυσχερή θέση και κινδυνεύουν να καταστρέψουν τις προοπτικές τους για εξέλιξη.

Νέες στατιστικές δείχνουν πως οι περισσότεροι που έχουν ιστοσελίδες για να διαφημίζουν το προιόν τους, πετυχαίνουν επαγγελματικά.

κατασκευή ιστοσελίδας
Ας δούμε λοιπόν τι θα κερδίσετε με τη δημιουργία ιστοσελίδας - οφέλη:
 
 • Οι πελάτες σας θα έχουν πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίας σας 24/7.
 • Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πως παρουσιάζεται η επιχείρησή σας και να κατανοήσετε το αγοραστικό σας κοινό. Ανεξαρτήτως του αν έχετε διαδικτυακή παρουσία ή όχι, η online ανταλλαγή απόψεων και κριτικής είναι αναπόφευκτη. Με μια ιστοσελίδα, θα αναπτύξετε τη σχέση σας με τους καταναλωτές, θα ηγηθείτε των συζητησεών και θα εξελιχθείτε.
 • Θα διευρύνετε το πελατολόγιό σας και επομένως θα μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.
 • Με μια καλά κατασκευασμένη ιστοσελίδα, φιλική προς SEO, θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε έναντι των ανταγωνιστών σας.
 • Θα δημιουργήσετε το δικό σας ισχυρό brand που θα προσελκύσει πιστούς πελάτες.   
 •  

Η προβολή στο διαδίκτυο πλέον είναι κάτι που επιβάλετε για κάθε επιχείρηση, εμείς φροντίζουμε η ιστοσελίδα σας να έχει  μέγιστη απόδοση και φυσικά να  δημιουργήσουμε ένα σωστό brand με σωστή προβολή στον κόσμο του ίντερνετ.

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων - κατασκευή ιστοσελίδας τιμές:
 

Αναλαμβάνουμε τη κατασκευή ιστοσελίδας σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές. Όραμα μας η δημιουργία ιστοσελίδας για κάθε επιχείρηση. Διαθέτουμε διάφορες οικονομικές επιλογές ώστε να μπορεί ο καθένας να αποκτήσει τη δική του ιστοσελίδα χωρίς άγχος για το κόστος κατασκευής. Από κατασκευή μόνο μιας σελίδας παρουσίασης μέχρι custom κατασκευή ιστοσελίδας για τους πιο απαιτητικούς που θέλουν να ξεχωρίζουν. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για τη δική σας επιχείρηση. Το κόστος της δημιουργίας πλέον δεν είναι πρόβλημα. 

Δημιουργία ιστοσελίδων - είδη:
Κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχεία
 

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου με εντυπωσιακή σχεδίαση και άψογη λειτουργικότητα. Η κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχεία είναι μια πολύπλοκη εργασία γι΄αυτό πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία με χρόνια εμπειρία όπως η hellasone. Διαθέτουμε ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικά με πολυετή εμπειρία και επιδίωξη να σας προσφέρει το καλύτερο. Θα αποκτήσετε μια θαυμάσια ιστοσελίδα που παρουσιάζει εξαιρετικά το ξενοδοχείο σας και διαθέτει ένα τέλειο σύστημα κρατήσεων. 

Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικίασης σκαφών
 

Η κατασκευή ιστοσελίδας ενοικίασης σκαφών είναι ανάλογης πολυπλοκότητας με αυτής του ξενοδοχείου. Απαιτούνται έμπειροι προγραμματιστές και σχεδιαστές ιστοσελίδων για ένα μοναδικό λειτουργικό αποτέλεσμα. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια ιστοσελίδα ενοικίασης σκαφών που θα παρουσιάζει άψογα τα σκάφη και την επιχείρησή σας. Μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα είναι η καλύτερη διαφήμιση. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από μια όμορφη εμφάνιση να έχει και μια άρτια λειτουργικότητα ώστε να μπορεί εύκολα ο πελάτης να νοικιάσει το σκάφος που επιθυμεί γρήγορα και εύκολα χωρίς καμιά ταλαιπωρία.

Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress
 

Το wordpress είναι η πιο διάσημη πλατφόρμα σχεδίασης ιστοσελίδας αυτή τη στιγμή. Μια κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress θα σας κάνει να τρίβετε τα μάτια σας. Λειτουργικές όμορφες και ασφαλείς ιστοσελίδες. Όντας μια μεγάλη επιτυχημένη πλατφόρμα ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων. Νέα plug in με νέες δυνατότητες βγαίνουν συνεχώς εξασφαλίζοντας μια μοντέρνα λειτουργική ιστοσελίδα που προσαρμόζεται άψογα στην κάθε συσκευή. Η κατασκευή ιστοσελίδων με wordpress παρέχει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα για κάθε είδους ιστοσελίδα, χρησιμοποιείται ακόμα και για κατασκευή shop.

κατασκευή ιστοσελίδας μεσιτικού γραφείου
 

Μια άλλη εργασία που απαιτεί ειδικές γνώσεις και δυνατότητες είναι η κατασκευή ιστοσελίδας μεσιτικού γραφείου. Είναι πολύ χρήσιμη αφού μέσω της ιστοσελίδας ο πελάτης θα μπορεί να δει την κατοικία που τον ενδιαφέρει λεπτομερώς. Παρέχονται όλες οι πληροφορίες και ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να επιλέξει τη κατοικία ή διαμέρισμα που επιθυμεί απομακρυσμένα.Η κατασκευή ιστοσελίδας θα σας προσφέρει πολλά οφέλη, τόσο χρηματικά όσο και αναγνωρισιμότητας. Σκεφτείτε πόσο θα αυξηθούν οι υποψήφιοι πελάτες σας. 

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων μας: